Lombardia
Una città da vivere

Milaan
De hoofdstad van Lombardije en economische centrum van Italië is Milaan, een dynamische, jonge en modebewuste stad met een bewogen geschiedenis: gesticht door de Kelten, geplunderd door de Barbaren en ingenomen door de Romeinen die de stad omdoopten tot “Mediolanum” -land in het midden van de vlakte. Het is zeker niet overdreven te stellen dat Milaan zich in der loop der jaren tot een van de belangrijkste steden van de Laars ontwikkeld heeft.
Milaan staat voor mode, haute-couture, design, handel en banken, maar ook voor cultuur en geschiedenis, waar traditie en vooruitgang samenkomen.
De charme van het verleden laat zich aflezen van de façades van de vele monumentale gebouwen zoals bv. de Dom van Milaan, de derde grootste kerk ter wereld uit de 14e eeuw, of de Scala, een van de toonaangevende opera-theaters van onze planeet en waar alle grote namen uit de balletwereld gedanst hebben. Deze beide onovertroffen monumenten werden door de prestigerijke Galerie “Vittorio Emanuele II” op meesterlijke wijze met elkaar verbonden. In de elegante Galerie zijn boeken- en antiekhandelaars, restaurants, cafés en luxe boetieks aan elkaar gerijgd en nodigen uit gezellig rond te flaneren.
Net als elke stad in Italië die zich respecteert, heeft ook Milaan op gastronomisch vlak verschillende specialiteiten op de menukaart: bijzonder noemenswaardig is de Risotto met saffraan en Ossobucco, een smaakvol kalfsgehakt, alsook de enorme keus aan vleeswaren waarvoor Lombardije van ver gekend staat.

 

Specials in deze regio

UNA Hotel Cusani

UNA Hotel Cusani

3 nachten City Golf Milano
Euro
369
Meer info...

Hotels in deze regio

UNA Hotel Cusani

UNA Hotel Cusani

Special
vanaf
Euro
369
   

Golf Clubs in deze regio

Golf Club Varese

Golf Club Varese
Discountkorting tot 17%
met de Toscana Golf & More Card

   

 

 
Deutsch Français English Nederlands
 
Boekingsaanvraag
 

Bel ons

Telephone +39 0584 998611
  ma. - vr. 09:00 - 17:30
 
Previous
Next

Zoek een offerte

Abruzzo Versilia LagoDOrta Lago Maggiore Lago di Como Lago d'Iseo Lago di Garda Chianti Lucca, Montecatini, Pisa Firenze San Gimignano - Siena Maremma Elba Puglia Lazio Sicilia Sardegna Umbria Emilia Romagna Liguria Veneto Piemonte
Regio's
Special

Vrij zoeken

Geef een hotel, golf club of evenement in